Jennifer Lopez zet internet op z’n kop met zoenfoto met Ben Affleck

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jennifer Lopez zet internet op z’n kop met zoenfoto met Ben Affleck

Jennifer Lopez zet internet op z’n kop met zoenfoto met Ben Affleck

|
|

Laatste update:

Het internet schudt op zijn grondvesten, want na maanden van geruchten is het eindelijk bevestigd: J. Lo en acteur Ben Affleck vieren weer de liefde. De actrice deelde gisteravond een veelzeggende foto op Instagram.

Op het eerste gezicht lijkt het een 'simpel en sexy' serie kiekjes van haarzelf. Maar fans die iets verder scrollen naar de laatste foto zien haar al gauw innig zoenend met Ben Affleck. “52… What it do.”

Eerdere geruchten

Dit nieuws komt natuurlijk niet compleet uit de lucht vallen. Jennifer en Ben knepen er in mei van dit jaar al even samen tussenuit voor een lang weekend naar de Amerikaanse staat Montana, zo meldde Daily Mail een paar maanden terug. Ze bezochten de Yellow Stone Club nadat ze allebei aanwezig waren bij het VAX Live Concert in Los Angeles.

Liefdesbreuk in 2004

Het ooit verloofde koppel was tussen 2002 en 2004 samen. Na tal van films en videoclips waarin ze samen waren te zien, spatte uiteindelijk de liefdesbubbel uit elkaar. Dit zou vooral komen door de enorme media-aandacht voor het koppel. Wat er in de tussentijd is gebeurd, mag Joost… uh Bennifer weten, maar fans zijn door het dolle heen. De foto is inmiddels meer dan 5 miljoen keer geliket.

Uitzinnig van vreugde

Ook op Twitter regent het reacties. “Bennifer twee punt nul bestaat dus écht. Ik gil het echt uit van vreugde”, zo reageert entertainmentdeskundige van RTL Boulevard Eric de Munck. Ook anderen kunnen hun geluk niet op.

Lees een selectie van die tweets hieronder! 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder