Jennifer Garner is uit op wraak in trailer actiefilm Peppermint

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jennifer Garner is uit op wraak in trailer actiefilm Peppermint

Jennifer Garner is uit op wraak in trailer actiefilm Peppermint

|
|

Laatste update:

De regisseur van Taken is terug. En deze keer is het Jennifer Garner die zwaarbewapend de bad guys te lijf gaat!

Roots

Tegenwoordig speelt Jennifer Garner vooral in zoetsappige romcoms. Maar voordat ze een carrièreswitch maakte, was ze te zien in als geheim agente Sydney Bristow in Alias. In deze spionageserie van J.J. Abrams (Star Wars: The Force Awakens) bewees Garner al dat ze ook als actieheldin haar mannetje staat. In Peppermint keert de actrice terug naar haar roots. En afgaande op de trailer is ze het nog niet verleerd!

Aanslag

In Peppermint speelt Garner de rol van Riley. Aan haar ideale leventje komt een abrupt einde wanneer haar echtgenoot en kind omkomen bij een aanslag van een drugskartel. Van de corrupte rechters en omgekochte agenten hoeft ze geen hulp te verwachten, dus onderneemt ze zelf maar een wraakexpeditie. Tot de tanden toe bewapend gaat Riley op zoek naar de moordenaars van haar gezin.

Snoeihard

Peppermint is geregisseerd door Pierre Morel. Hij veranderde Liam Neeson in een actieheld met de razend succesvolle thriller Taken. Met Peppermint lijkt Morel het nog eens dunnetjes over te doen: een dun verhaal, een ouder die zich ontpopt tot een niet te stoppen actieheld en natuurlijk heel veel snoeihard geweld en spectaculair stuntwerk. Er zit zelfs een dialoog in waarin de heldin haar slachtoffers telefonisch waarschuwt voor hun naderende einde! Of Peppermint inderdaad net zo’n moderne actieklassieker wordt als Taken is nog even afwachten, maar Garner en Morel klinkt als een ideale match!

Peppermint draait vanaf 6 september in de bios.

Lees verder