Jennifer Coolidge

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jennifer Coolidge
Hollywood

Jennifer Coolidge boerde goed door American Pie: 'Seks met 200 mensen'

|
|

Laatste update:

Pandapunten? Daar heeft American Pie-bazin Jennifer Coolidge nog nóóit van gehoord. De actrice heeft door haar rol in de cult-sekscomedy's met zo'n tweehonderd mensen de zwoele liefde bedreven!

Volgens Jennifer gaat het om mensen met wie ze anders nooit seks zou hebben gehad. De rol van Stiflers Mom heeft haar behoorlijk wat "seksuele actie" opgeleverd, en dus niet alleen maar van Finch. Dat vertelt ze aan Variety. 

Stiflers Mom

In de American Pie-filmreeks speelde Jennifer de moeder van de seksverslaafde sukkel Stifler. "Doordat ik een MILF speelde in American Pie, kreeg ik veel aandacht en seksuele actie", zegt de nu 60-jarige actrice, die recent nog furore maakte in The White Lotus. "Er zaten heel veel voordelen aan die moeder. Ik bedoel, er zijn zo'n tweehonderd mensen met wie ik anders geen seks had gehad."

American Pie

De sekskomedie American Pie kwam in 1999 uit en was enorm populair. Er volgden daarna nog drie échte delen: American Pie 2 (2001), American Wedding (2003) en American Reunion (2012). Oké, oké, er kwamen ondertussen natuurlijk meer American Pie-films uit, maar ondanks de rol van Eugene Levy (als vader van Jim) in elke film, hadden die straigh-to-dvd-delen niets met de originele franchise te maken. Als het goed is komt er trouwens nog steeds (ooit) een vijfde deel in de OG-franchise aan!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder