Jennifer Connelly tekent voor Top Gun: Maverick

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jennifer Connelly tekent voor Top Gun: Maverick

Jennifer Connelly tekent voor Top Gun: Maverick

|
|

Laatste update:

Jennifer Connelly is gestrikt voor de vrouwelijke hoofdrol in Top Gun: Maverick, het langverwachte vervolg op de actieklassieker uit 1986.

Drones

De cast van Top Gun: Maverick begint steeds meer vorm te krijgen. Natuurlijk zou de film niet compleet zijn zonder Tom Cruise, die opnieuw de hoofdrol vertolkt. Ook Val Kilmer heeft getekend voor het vervolg. Hij zal opnieuw in de huid kruipen van de arrogante Tom 'Iceman' Kazanski. In het vervolg krijgen de jachtvliegers te maken met een wereld waarin drones hun oude stijl van vliegen overbodig lijkt te maken.

Oscar

In de eerste film streden de piloten Maverick en Iceman om het hart van hun instructeur Charlie (Kelly McGillis). Filmmaatschappij Paramount wil nog geen details geven, maar het ligt voor de hand dat Connelly in het vervolg voor de romantische touch zal zorgen. Volgens The Hollywood Reporter speelt de actrice een alleenstaande moeder, die een café in de buurt van de vliegbasis runt. Connelly was eerder te zien in films als Labyrinth (1986) en Requiem for a Dream (2000). In 2002 won ze een Oscar voor beste bijrolactrice in A Beautiful Mind.

Lees verder