Jennifer Connelly

Veronica Superguide logo
Jennifer Connelly
HollywoodInterview

Jennifer Connelly maakte gevaarlijke stuntvlucht met Tom Cruise

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Naomi Patty

Jennifer Connelly vindt skieën al gevaarlijk genoeg. Ze is geen fan van gewaagde stunts en heeft vliegangst. Tóch kreeg Top Gun: Maverick-collega Tom Cruise haar zo ver om in een P-51 Mustang te stappen.

Geen grote liefhebber van vliegen

De actrice is niet een groot liefhebber van vliegen. Toch kreeg Tom Cruise het voor elkaar samen met Jennifer de lucht in te gaan. Want ook al heb je vliegangst: als Tom Cruise zich aanbiedt als privépiloot, zeg je geen nee. Voor de eerste scène zaten ze samen in een vliegtuig. “We hoefden zelf niet op te stijgen, maar toen we aan het praten waren, vroeg Tom of ik wel eens acrobatisch gevlogen had. Toen kreeg ik meer en meer het vermoeden dat hij iets van plan was… Maar ik vond het geweldig! Ik heb Tom al zoveel verbazingwekkende stunts zien doen, Ik had er alle vertrouwen in dat het goed zou gaan.”

Grenzen opzoeken

Het gevaarlijkste wat we van Jennifer in de film zien, is achterop stappen bij Tom zonder helm. Grenzen opzoeken deed de oscarwinnares toen ze jonger was, maar tegenwoordig is het gevaarlijkste dat ze doet skieën. Wel netjes buiten filmtijd, want zulke dingen mag de actrice niet tijdens het werken aan een film of serie doen, door de risico’s die ze ermee loopt.

Top Gun: Maverick is na lang wachten vanaf 26 mei ein-de-lijk in de bioscoop te zien!

Het hele interview met Jennifer Connelly lees je in de nieuwe editie van Veronica Superguide, die nu in de winkels ligt!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder