Jason Statham in Wrath of Man

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jason Statham in Wrath of Man

Jason Statham gaat los in trailer Wrath of Man

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Actieheld Jason Statham en regisseur Guy Ritchie bundelen opnieuw de krachten voor Wrath of Man. En zo te zien zijn de oude vrienden het nog niet verleerd…

Bloed op het asfalt

In Wrath of Man (ook wel bekend als Cash Truck) speelt Jason Statham de rol van H. Zijn zoon wordt door een criminele bende om het leven gebracht die het heeft voorzien op geldtransporten. Om de daders te achterhalen, gaat H undercover bij als chauffeur bij een geldtransportbedrijf dat wekelijks miljoenen dollars vervoert door Los Angeles. En dan duurt het natuurlijk niet lang voordat er bloed vloeit over het asfalt van L.A.

Bikkelharde actiefilm

Afgaande op de trailer, wordt Wrath of Man een bikkelharde actiefilm die de fans van Jason Statham op hun wenken bedient. Maar niet alleen de hoofdrolspeler maakt nieuwsgierig naar deze wraakfilm. Wrath of Man wordt namelijk geregisseerd door Guy Ritchie. Deze Britse filmmaker brak door met de cultklassiekers Snatch en Lock, Stock and Two Smokin’ Barrels. En laat dat nu ook precies de films zijn die van Jason Statham een internationale filmster maakten!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Wrath of Man draait vanaf 7 mei in de Amerikaanse bioscopen. Het is nog niet bekend wanneer deze film in Nederland te zien zal zijn.

Lees verder