• DC

Jason Momoa gaat in op Aquaman-geruchten

Met alle hervormingen binnen het DC-universum, blijft het vrij onzeker welke acteur zijn iconische held achter zich moet laten. Zo kreeg ook Jason Momoa te maken met rampzalige geruchten. Blijft de acteur nog wel Aquaman?

Jason Momoa

Sinds James Gunn en Peter Safran zijn begonnen als nieuwe leiding van DC Studios bij Warner Bros., blijven speculaties de boventoon voeren bij fans van de superhelden. Ook Aquaman Jason Momoa krijgt met deze onzekerheden te maken. Zo zijn geruchten over zijn vertrek bij DC niet onopgemerkt gebleven. 

Toekomst

De acteur heeft namelijk net een belangrijk gesprek bij DC Studios achter de rug en gelukkig is Jason nog hartstikke enthousiast! "Ik heb heel goed nieuws", vertelde hij eerder op Instagram na zijn gesprek. Nu vertelt hij meer over de toekomst van DC in een gesprek met Variety: "Het was geweldig! Ze vinden de dingen die ik doe erg leuk." Ook belooft hij dat er mooie dingen aan gaan komen.

De tekst gaat verder onder de video

'Ik zal altijd Aquaman zijn'

"Ik zal altijd Aquaman zijn", zegt Jason in het interview. "De geruchten zijn...Ik blijf Aquaman." Gelukkig hoeven we het gespierde lijf van de superheld voorlopig nog even geen gedag te zeggen. De acteur heeft zelfs nóg meer te vertellen over zijn eigen toekomst bij DC: "Er zijn misschien ook nog andere personages...Ik kan ook andere karakters spelen. Ik kan grappig, woest en charmant zijn. Af en toe dan." Daarmee lijkt hij een beetje te hinten op een ander gerucht binnen het DC-universum; zo zou de kans bestaan dat hij in de huid van het personage Lobo zal kruipen. De tijd zal het leren!

De tekst gaat verder onder de tweet

Superman

Sinds de komst van James Gunn en Peter Safran zijn er al een hoop veranderingen geweest binnen DC. Een van de grootste is dat Henry Cavill zijn Superman-cape aan de wilgen hangt. De acteur nam in december afscheid van zijn iconische rol: "De wisseling van de wacht is iets dat gebeurt, dat respecteer ik."

Aquaman is te zien op HBO Max.