Jason Bateman in Ozark op Netflix

Veronica Superguide logo
Jason Bateman in Ozark op Netflix

Oh nee: Jason Bateman hint op einde Ozark

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vorige maand ging het derde seizoen van Ozark in première. In deze misdaadserie speelt Jason Bateman (Game Night) een accountant die onder druk van een gewelddadig drugskartel een enorme witwasoperatie op poten zet. Het duurt niet lang voordat de dollars met karrenvrachten binnenkomen. Maar de illegale inkomstenstroom trekt al snel de aandacht van de onderwereld én de opsporingsdiensten!

Grimmig

Ozark is een hit onder Netflix-abonnees en Jason Bateman maakte vorig jaar kans op een Golden Globe voor zijn rol van Marty Byrde. Je zou dus denken dat er nog genoeg leven zit in deze grimmige misdaadserie. Maar in een interview met Collider hint Bateman al voorzichtig op het einde van Ozark: “Ik denk dat er altijd is uitgegaan van drie, vier of vijf seizoenen. Zoiets. Als de Byrdes in dit tempo doorgaan, eindigen ze toch wel in de gevangenis of onder de grond.”

Groen licht

Opvallend genoeg heeft Netflix nog geen groen licht gegeven voor het vierde seizoen van Ozark. “We hopen allemaal dat we dat snel krijgen. Maar Netflix wil altijd eerst even een paar weken afwachten om te zien of er genoeg kijkers zijn om een nieuw seizoen te rechtvaardigen. In die periode zitten we nu”, verklaart Bateman. Wij hopen met hem mee, want na de schokkende seizoensfinale zou het ronduit crimineel zijn om geen vierde seizoen te maken!

Lees verder