Jan Smit

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jan Smit

Jan Smit reageert op commentaar op huidskleur

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Eurovisie Songfestival-presentator Jan Smit deelde gisteren een behind the scenes-Insta-kiekje van hem en co-host Chantal Janzen. De twee oefenden de puntentelling zodat de finale straks vlekkeloos verloopt. Wat velen zich afvroegen, is of Jan misschien in slaap was gevallen onder de zonnenbank.

Of een stylist was iets te enthousiast met de make-up, klonk het in de comments. Oftewel: de negative nancy's hadden zich weer eens verzameld op de socials.

Jan reageert

Jan besloot terug te komen op het commentaar. Eerder vanmiddag deelde hij een terras-foto van hem en zijn vrouw Lisa. "Grappig hoeveel volgers me gister ‘betichtten’ van zonnebanken, te zware make up of foundation!", schreef hij. Dit klopt dus van geen kant. "Gewoon zonneschijn lieve mensen, dat werkt het allerbeste..."

Songfestival 2021

Nou, goed... en door! Jan is niet de enige van het Eurovision-presentatieteam die ons een behind the scenes-kijkje geeft. Ook Chantal Janzen, Nikkie de Jager en Edsilia Rombley delen er lustig op los. We krijgen langzaam maar zeker echt zin in het Songfestival, maar moeten nog effe geduld opbrengen. Tot het zover is kunnen we bij NPO 1 terecht voor wat voorpret. Zo is de Beste Zangers Songfestival-special op 8 mei om 21:25 uur te zien. En, ook alvast leuk om naar uit te kijken: Op1 komt tijdens het Songfestival de hele week live vanuit Ahoy.

Het Eurovisie Songfestival is op 18, 20 en 22 mei in Ahoy Rotterdam. 

Lees verder