Paul de Leeuw, Songfestival

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Paul de Leeuw, Songfestival

Op1 staat week lang in teken van Songfestival

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Wie niets met het Songfestival heeft, kan tussen 18 en 22 mei beter ver uit de buurt van de tv blijven. Naast het grote evenement en diverse specials waaronder die van Beste Zangers gaat ook Op1 helemaal draaien om het liedjesfestijn! 

Dat verklapte Paul de Leeuw geheel 'per ongeluk' in De Officiële Songfestival Podcast van Lammert de Bruin en Ruben Messelink.

Oeps, verklapt

Eigenlijk mocht hij helemaal niets zeggen, maar dat weerhield hem er niet van. "We gaan waarschijnlijk Op1, dat harde, diepte-interviewprogramma, de hele week vanaf het Songfestival doen. Mocht ik dat eigenlijk al zeggen? Nee, dat mocht niet. Het is off the record. Oh, sh*t", vertelde de bijna voormalig Op1-presentator in de podcast. Het is niet bekend of alle presentatoren afreizen naar Rotterdam, maar dat komt vast later nog aan bod

Geen uitnodiging voor het festijn

En wie weet komt er wel meer leuks aan! Paul de Leeuw zou namelijk vorig jaar met Richard Groenendijk een zogenoemd 'fanzone-programma' gaan presenteren bij het stadhuis in Rotterdam. "Of dat nu doorgaat, weet ik ook niet in verband met corona. Maar ik ben wel gevraagd om het een en ander te doen en wat optredens te doen bij programma's", legt hij nog uit. "Ik zal alleen niet bij het evenement zelf aanwezig zijn, want er zijn maar 3.500 kaarten. Ik begrijp heel erg dat daar andere mensen voor in aanmerking komen." Dat wordt afwachten!

Het Eurovisie Songfestival is op 18, 20 en 22 mei in Ahoy Rotterdam. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.

Lees verder