James Corden

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
James Corden

James Corden biedt excuses aan restaurant: ‘meest onbeschofte klant in 25 jaar!’

|
|

Laatste update:

De vrolijke presentator en carpool karaoker, James Corden, blijkt in restaurants helemaal niet zo vrolijk te zijn. Hij haalde de woede van de New Yorkse restauranteigenaar Keith McNally op z’n hals nadat hij tot twee keer zich misdroeg in een van z’n restaurants. Keith reeg James op Instagram aan het spit en de celeb heeft inmiddels z’n excuses aangeboden.

‘Domme man’

James Corden is een ontzettend talentvolle comedian, maar een ontzettend domme man. Hij is de meest onbeschofte klant die mijn personeel heeft meegemaakt sinds het restaurant 25 jaar geleden openging.

Keith McNally schiet met scherp op James Corden in z’n instapost. James bezoekt regelmatig restaurant Balthazar van Keith en heeft het dit jaar al twee keer te bont gemaakt.

Haar in het eten

De eerste keer was in juni, zo beschrijft Keith. James vond helaas een haar in z’n hoofdgerecht en liet die aan de manager zien. Vervelend natuurlijk maar aan een excuses had de talkshowhost niet genoeg.

James was echter heel gemeen en eiste een rondje gratis drankjes. En dat alle drankjes die hij die dag zou nuttigen gratis zouden zijn. Als de manager dit niet zou doen, dan zou hij een slechte review schrijven op Yelp.

Eiwit in eigeelomelet

Oef! Maar het kan nog erger. In oktober brunchte James met z’n vrouw in hetzelfde restaurant. Zij bestelde een eigeelomelet maar die stuurden ze terug omdat er nog een beetje eiwit in gemixt was. Daarna maakte de ober de fout om friet bij de nieuwe omelet te serveren in plaats van de bestelde salade.

James begon als een gek te schreeuwen naar de ober: 'Jij bent echt slecht in je werk! Ik kan nog beter zelf de keuken in gaan en de omelet maken’.” Volgens Keith kregen James en z’n vrouw champagne als goedmakertje, maar bleef de celeb snauwen naar de ober. Die was na hun vertrek compleet van slag.

Tweede kans

Keith eindigt z’n rant met de conclusie dat James Corden niet langer welkom is in zijn restaurants. Inmiddels heeft de restauranteigenaar een update geplaatst waarin hij z’n James Corden-ban weer intrekt. De carpool karaoke-ster belde hem op en ging door het stof voor z’n gedrag. “Ik heb zelf vaker dan normaal dingen verneukt, dus ik geloof sterk in mensen een tweede kans geven.”

Lees verder