Jamai tot 2022 bij RTL: presentator krijgt eigen reisprogramma

Veronica Superguide logo
Jamai tot 2022 bij RTL: presentator krijgt eigen reisprogramma

Jamai tot 2022 bij RTL: presentator krijgt eigen reisprogramma

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

RTL4 is in haar nopjes met Jamai Loman! De presentator/musicalster tekende gisteren bij tot 2022. Daarnaast krijgt Jamai zijn eigen reisprogramma: Beter Laat Dan Nooit!

Jamai is een vaste kracht voor RTL4. Momenteel presenteert hij Time To Dance met Chantal Janzen. Daarnaast kennen we hem natuurlijk o.a. Als host van The Voice Of Holland en It Takes 2.

In Jamai’s nieuwe programma, Beter Laat Dan Nooit, neemt hij de rol van reisleider op zich. Loman vertrekt naar Zuid-Oost Azië, met een groepje media-ijzervreters. Peter Faber, Barry Stevens, opgewonden standje Willibrord Frequin en de oude brompot Gerard Cox.

De ervaren televisiemakers reizen door Azië, terwijl Jamai alles in goede banen probeert te leiden. Enig haantjesgedrag is de oude rotten niet vreemd (we kijken naar jullie, Willibrord en Gerard!), dus we verheugen ons nu al op de groepsdynamiek die ontstaat.

De opnames voor Beter Laat Dan Nooit beginnen in juni. Vorige week annuleerde Jamai de tournee voor zijn nieuwe album, Genoeg Te Doen, in mei en juni. Dit veroorzaakte een flinke geruchtenstroom: zou de presentator meedoen aan… Wie Is De Mol?

De Mol-geruchten zijn hierdoor nog niet helemáál ontkracht (wat deed Jamai deze maand?), maar mogelijk is de oorzaak dus Lomans nieuwe show. Beter Laat Dan Nooit staat gepland voor het komende televisieseizoen: ergens tussen september en juni 2019.

Lees verder