Is de eerste WIDM-kandidaat boven de grond?

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Is de eerste WIDM-kandidaat boven de grond?

Is de eerste WIDM-kandidaat boven de grond?

|
|

Laatste update:

Terwijl het toch nog zo'n zeven maanden duurt voordat het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? op de buis zal verschijnen, zijn de wilde speculaties online al in volle hevigheid losgebarsten. Sterker nog: de eerste kandidaat zou zichzelf volgens enkele molloten al verraden hebben.

Volgens de speurneuzen op het web gaat het om niemand minder dan Jamai Loman. De reden om hem te verdenken is wat twijfelachtig, maar het zou wél zomaar kunnen. De opnames van WIDM vinden namelijk traditiegetrouw plaats in mei en juni. De presentator, zanger en 't Idols-jurylid heeft namelijk 'toevallig' zijn tournee afgezegd. “In verband met televisieopnames in het buitenland is Jamai helaas gedwongen zijn landelijke tournee in mei en juni te annuleren”, aldus het management van de Step Right Up-zanger. 

Het is overigens helemaal niet zeker dat het om Wie is de Mol? gaat, veel fans schrijven op Facebook dat het natuurlijk óók om Expeditie Robinson zou kunnen gaan. Maar dat is voor andere molloten weer totale onzin: "Jamai heeft als achternaam Loman, draai de eerste drie letters daarvan om en wat heb je dan? Juist, de mol van 2019."

Vooralsnog kunnen we nog eventjes blijven gissen, de eerste aflevering van een nieuwe reeks WIDM is vanaf januari 2019 pas te zien. Rik van de Westelaken neemt vanaf het komende seizoen de presentatie op zich. 

Lees verder