Jaimie Vaes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jaimie Vaes
BN'ersOphef

Jaimie Vaes zet zich in voor medeslachtoffers huiselijk geweld

|
|

Laatste update:

Het was een behoorlijk trieste situatie: rapper Lil' Kleine die zijn vriendin en moeder van zijn kind Jaimie Vaes mishandelde. Jaimie wil daar nu iets mee doen, dat vertelt ze in een interview met ELLE. ''Ik heb nu een stem en ik voel dat ik hier iets kan betekenen.''

'Behoefte aan gesprek'

Na de uitgelekte beelden van de mishandeling van Jaimie, stromen de inboxen op Instagram vol (zelfs BN'ers hopen Jaimie een hart onder de riem te kunnen steken). ''Als ik op iedereen zou moeten reageren die me een bericht heeft gestuurd, dan zou ik nu nog steeds aan het typen zijn'', vertelt de influencer. ''Maar ik ga er wel iets mee doen. Er zijn zoveel vrouwen in een soortgelijke situatie of heftiger, er is behoefte aan gesprek.''

Project

Wat de influencer precies met haar verhalen wil gaan doen, is nog geheim. ''Er komt in ieder geval iets moois aan, een project, waar ik nu nog niet zoveel over kan zeggen'', vertelt ze in het interview. Ze heeft genoeg om over te praten en haar realityserie Jaimie: In the Vaes Lane zal deze aangrijpende situatie ook niet zomaar voorbij laten gaan. 

Mond houden

In de serie gaan dingen ook anders aangepakt worden. Waar ze eerst niet zoveel kon zeggen, gaat ze nu juist het tegenovergestelde doen. ''Door de situatie waar ik in zat ben ik mijn mond gaan houden. Het is ook niet een onderwerp waar mensen makkelijk over praten. Daardoor raakte ik wel steeds verder verwijderd van mezelf. Want ik heb wel een mening en geef die ook graag'', vertelt de ex van Lil' Kleine. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Bron: ANP

Lees verder