Jaimie Vaes en Lil’ Kleine

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Jaimie Vaes en Lil’ Kleine

Jaimie Vaes reageert op vermeende mishandeling Lil’ Kleine: ‘Geen winnaars’

|
|

Laatste update:

Jaimie Vaes reageerde vandaag op de vermeende mishandeling door haar verloofde Lil’ Kleine. In haar statement richt ze zich ook op beschuldigingen aan haar adres. Zo wordt beweerd dat Jaimie een vooropgezet plan heeft.

 

Beschuldigingen aan Jaimie Vaes

Een beveiliger van Lil’ Kleine kwam gisteren (via juicekanaal RealityFBI) met een beschuldiging aan het adres van Jaimie Vaes. Deze persoon stelt dat Jaimie een vooropgezet plan heeft en dat Lil’ Kleine daar in is getrapt. Het zou haar om het geld gaan. Jaimie reageert (via De Telegraaf) op de beschuldigingen. “Ik reageer normaal nooit, maar de verhalen worden steeds gekker. Ik ben een fulltime moeder, die er ineens alleen voorstaat. Ik heb enorm veel liefdesverdriet te verwerken in een onwerkelijke situatie. Het laatste waar ik mee bezig ben, is Jorik (de echte naam van Lil’ Kleine, red.) in de val te lokken.

'Dit zijn Joriks daden'

Dit zijn Joriks daden, die een halt zijn toegeroepen op een ongelukkige en harde manier. Hierin zijn geen winnaars, alleen maar verliezers”, zo vervolgt Jaimie haar statement. Lil’ Kleine zit sinds gisteren weer in voorarrest in afwachting van het onderzoek naar zijn vermeende mishandeling van Jaimie. Op uitgelekte camerabeelden was te zien hoe Lil' Kleine zijn verloofde ogenschijnlijk uit een auto sleurde en haar hoofd tussen de autodeur klemde.

Lees hier de korte reactie die Jaimie eerder gaf.

 

Zet Lil' Kleine zijn verloofde het huis uit?

Er gingen geruchten rond dat Jaimie komende vrijdag haar woning moet verlaten. Zij laat weten daar echter nog geen officieel bericht van te hebben gekregen. Ook de advocaat van Lil’ Kleine ontkent. De advocaat wilde verder niet laten weten hoe het met de rapper gaat.

Lees verder