Jackass-mannen maken comeback met gestoorde trailer stuntfilm Action Point

Veronica Superguide logo
Jackass-mannen maken comeback met gestoorde trailer stuntfilm Action Point

Jackass-mannen maken comeback met gestoorde trailer stuntfilm Action Point

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ieder gezond mens trekt na een gebroken penis de streep. Johnny Knoxville niet. Sterker nog, toen de stuntman, presentator en professionele idioot in 2007 zijn 'Jim Dog' brak, had niemand kunnen voorspellen dat-ie elf jaar later nog steeds dezelfde fratsen zou uithalen. Of nou ja, misschien ook wel.

Action Point

De Jackass-ster is nu terug van weggeweest met zijn nieuwe film Action Point. Hoewel het gaat om een speelfilm, is het spektakel vooral een verbloeming voor een hoop stunts. Lees: Jackass met een verhaallijn. Samen met Jackass-alumnus Chris Pontius en een rits andere stuntmannen, draaft Knoxville weer op als proefdier in een tour du force van vliegende lijven, vuurspuwers, krakkemikkige sets, nutshots en gestoorde huzarenstukjes. 

Verhaal

Ergens in deze mayhem zit ook een verhaal verstopt en we gaan ons best doen die uit de doeken te doen. Knoxville speelt de eigenaar van een goedkoop attractiepark wiens klandizie wordt opgeslokt door een succesvoller attractiepark in de buurt. In een verwoede poging indruk te maken op zijn dochter, besluit The Knox alles uit de kast te halen. Met alle gevolgen van dien. 

Het script voor Action Point komt uit de pen van Silicon Valley-schrijvers John Altschuler en Dave Krinsky. De film bestaat uit een samenraapsel van echte stunts. De film draait vanaf 21 juni in de Nederlandse bioscopen.

Lees verder