Pennywise It: Chapter Two

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Pennywise It: Chapter Two

‘It 3 met horrorclown Pennywise is zeker na It: Chapter Two’

|
|

Laatste update:

It: Chapter Two draait vanaf vandaag in de bioscoop en horrorclown Pennywise jaagt de kinderen in Derry weer de stuipen op het lijf. De tweede film is het einde voor de Losers Club… maar niet voor de clown! Dat heeft regisseur Andy Muschietti gezegd.

Pennywise is miljoenen jaren oud

Is It: Chapter Three dan een feit? Nog niet 100% maar volgende Muschietti is het slechts een kwestie van tijd. Tijdens de persconferentie CinePOP was hij heel zeker van zijn zaak, ook al krijgt de It: Chapter Two meer negatieve reacties dan de eerste film.

"Het verhaal is erg groot en in de boeken bestaat Pennywise al een miljoen jaar.”

Pennywise keert iedere 27 jaar terug

Genoeg ruimte voor een sequel dus! En net als een klassieke horrorschurk kan Pennywise ook nooit helemaal verslagen worden. "Bovendien duikt hij iedere 27 jaar weer op. Dus, als je steeds verder teruggaat, blijft er genoeg drama om inspiratie uit te putten."

De It: Chapter Two regisseur werd op de man af gevraagd of de film een vervolg krijgt. Zijn antwoord: "Uiteindelijk wel."

It Chapter Two nu in de bioscoop

It: Chapter Two draait nu in de bioscoop. Je kan It uit 2017 nu ook kijken op Netflix. Wil je meer horror in je huiskamer streamen? Check vooral ons Netflix horrorserie overzicht!

Lees verder