Mark Hamill als Luke Skywalker

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Mark Hamill als Luke Skywalker

Is Harry Styles geheime Stormtrooper in Star Wars: The Rise of Skywalker?

|
|

Laatste update:

Het is een beetje een publiek geheim dat er af en toe onverwachte mensen schuilgaan onder de Stromtrooper-pakken. Zo waren Ed Sheeran, Daniel Craig en Tom Hardy eerder te zien in Star Wars-films. Mark Hamill hint er op Twitter op dat er ook in Star Wars: The Rise of Skywalker weer een bijzondere Stormtrooper te zien zal zijn: Harry Styles!

Van One Direction-zanger naar Stormtrooper?

Als we Luke Skywalker-acteur Mark Hamill moeten geloven dan heeft Harry Styles dus een incognito-rol gescoord in Star Wars: The Rise of Skywalker. De kijker zal daar in eerste instantie dus niet zoveel van merken, aangezien de One Direction-zanger zichzelf voor de gelegenheid in een Stormtrooper-pak gestoken heeft. Daarom deelt Hamill als bewijsvoering een paar beeldig gephotoshopte foto’s van beroemde Stormtroopers die Harry voorgingen.

Koninklijke Stormtroopers in het Star Wars-universum?

Oké, we geven toe dat bovenstaande tweet in eerste instantie nogal ongeloofwaardig overkomt. Toch is het echt waar dat prins William en prins Harry als Stormtroopers te zien zouden zijn in Star Wars: The Last Jedi! Zij bleken tijdens het monteren echter te lang te zijn, zodat de scène uiteindelijk sneuvelde. Het gerucht over Harry Styles is daarnaast dubbel geloofwaardig, omdat de voormalig One Direction-zanger overwogen werd voor de rol van Han Solo in de film Solo uit 2017.

Star Wars: The Rise of Skywalker draait vanaf morgen in de bioscoop. Om je last minute nog effe voor te bereiden op dit heugelijke feit wijzen we je op dit toplijstje met cruciale informatie over de nieuwste Star Wars-film!

Lees verder