Zac Efron bij Graham Norton, BBC

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Zac Efron bij Graham Norton, BBC

Is dit de nieuwe vriendin van Zac Efron?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Zac Efron is weer van de markt! De High School Musical-hunk, die tegenwoordig bekender is van meer volwassen rollen (looking at you, Ted Bundy), heeft volgens Amerikaanse media een actrice aan de haak geslagen.

Volgens US Weekly ging het een aantal maanden geleden uit tussen Zac (32) en olympisch zwemster Sarah Bro. Nu zou de toekomstig reality-ster al een tijdje daten met... actrice Halston Sage!

Zac hartje Halston

Wie, vraag je? Halston (26) is een up-and-coming-actrice die al eens eerder met Zac samenwerkte. Ze speelde namelijk een kleine rol in Bad Neighbours (2014). Rond die tijd, april 2014, werden ze al eens aan elkaar gelinkt. Maar een paar maanden later was Zac - misschien wel dé nieuwe Jack Sparrow - alweer single and ready to mingle.

Relatie

De 'relatie' tussen Zac en Halston leeft nu alleen nog in de roddelbladen. Het is bijvoorbeeld nog niet insta-official. Maar als we de anonieme bronnen van Us Weekly mogen geloven, speelt de romance al langer. "They are in a serious relationship and in love", zegt een insider. En blijkbaar hebben ze samen al de ultieme relatietest doorstaan: Kerst vieren! "They spent the holidays together, with part of that time in Santa Barbara." Aww...Dit is Halston. En nu is het wachten op een foto van haar en Zac samen!

Lees verder