In de olie: Cena en Chan knokken op een boorplatform

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
In de olie: Cena en Chan knokken op een boorplatform

In de olie: Cena en Chan knokken op een boorplatform

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

John Cena is lekker bezig! De worstelaar is binnenkort te zien in een actiethriller met ‘martial arts’-legende Jackie Chan.

In Project X (werktitel) is Jackie Chan een beveiliger op een Chinese olieraffinaderij, in Irak. Het complex wordt aangevallen door schurken, die er vandoor willen gaan met het zwarte goud. Chan probeert de boeven er hardhandig uit te gooien, met hulp van de Amerikaanse expat (en oud-marinier) John Cena.

Aanvankelijk was het de bedoeling dat Sylvester Stallone de hoofdrol zou spelen, maar de Rambo- en Rocky-acteur haakte om onbekende redenen af. Het scenario van de film is geschreven door Arash Amel, die eerder Grace Of Monaco en The Titan neerpende.

Hail to the king

Worstelaar Cena timmert de laatste jaren flink aan zijn Hollywood-carrière. Na wat kleinere rollen in comedy’s, was hij vorig jaar te horen als de stem van Ferdinand en speelde hij een hoofdrol in Daddy’s Home 2. Cena speelde ook een hoofdrol in Blockers, en is eind dit jaar te zien in de Transformers-spin-off Bumblebee. Daarnaast wordt hij in verband gebracht met een film over de videogame-held Duke Nukem.

Jackie Chan zit ondertussen ook niet stil. De legendarische vechtjas bereidt zich - naast Project X - voor op de buddy cop-comedy Rush Hour 4, met Chris Tucker.

De actiethriller wordt geregisseerd door Scott Waugh. Deze Amerikaan was eerder verantwoordelijk voor Need For Speed (2014) en 6 Below: Miracle On The Mountain.

Lees verder