Chris Tucker bevestigt Rush Hour 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chris Tucker bevestigt Rush Hour 4

Chris Tucker bevestigt Rush Hour 4

|
|

Laatste update:

De fans hebben er even op moeten wachten, maar hoofdrolspeler Chris Tucker onthulde gisteren dat er een nieuw deel van Rush Hour in de maak is!

Babbelziek

In de Rush Hour-reeks vormen de babbelzieke Chris Tucker en de vliegensvlugge Jackie Chan een even onwaarschijnlijk als effectief politieduo. We maakten voor het eerst kennis met het tweetal in 1998 en de film was succesvol genoeg om twee vervolgen voort te brengen. Het laatste deel in de komische actieserie is alweer elf jaar oud, maar het lijkt erop dat een vierde film niet al te lang meer op zich laat wachten. In het voorjaar van 2017 vertelde Jackie Chan al dat er wordt gewerkt aan een nieuw deel, maar Chris Tucker hield bij hoge uitzondering zijn kaken stijf op elkaar… tot nu!

MeToo

In een podcast met sportzender ESPN bevestigt Tucker dat er een derde vervolg in de maak is. “Het gaat gebeuren. Dit wordt de rush of all rushes. Jackie is er klaar voor en we willen een film maken die mensen nooit zullen vergeten”, aldus de acteur. De hoofdrolspelers zijn dus aan boord, maar het is onwaarschijnlijk dat Brett Ratner terugkeert als regisseur. In het MeToo-schandaal werd hij door onder anderen Ellen Page en Olivia Munn beschuldigd van seksuele intimidatie. Het is nog niet duidelijk wie zijn taak zal overnemen voor Rush Hour 4.

Lees verder