In 2019 zitten Barry Atsma en Jacob Derwig nog steeds KLEM!

Veronica Superguide logo
In 2019 zitten Barry Atsma en Jacob Derwig nog steeds KLEM!

In 2019 zitten Barry Atsma en Jacob Derwig nog steeds KLEM!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Het tweede seizoen van het misdaaddrama Klem is nog maar nét begonnen, maar het derde is al aangekondigd! De criminele avonturen van Barry Atsma en Jacob Derwig gaan nog eventjes door…

In Klem raakt de brave belastingambtenaar Hugo bevriend met Kitty (Georgina Verbaan). Kitty is een grote steun voor zijn gezin nadat Hugo’s vrouw overleed, maar heeft ook een dochter van de harde crimineel Marius (Jacob Derwig). 

Als hun dochters ook nog eens hartsvriendinnen worden, ontkomt Hugo er niet aan om Kitty en Marius te helpen… De carrière van de onkreukbare ambtenaar komt hiermee flink in gevaar, om nog maar te zwijgen over zijn gezin!

Atsma en Derwig werd voor Klem allebei genomineerd voor een Gouden Kalf (Beste Acteur in een Televisiedrama): Derwig won hem uiteindelijk in 2016. Verbaan ontving voor haar rol de Gouden Notekraker. Het eerste seizoen trok gemiddeld bijna 1,5 miljoen kijkers en was een behoorlijk succes. Het tweede begon vorige week en opende nèt onder het miljoen.

Wanneer het derde seizoen van de spannende serie begint is nog niet bekendgemaakt. De opnames beginnen in 2019 en het is de bedoeling dat Klem hetzelfde jaar nog terugkeert.

Lees verder