Gio Swikker en Dave van Well

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gio Swikker en Dave van Well

Ik Geloof In Mij-kijkers helemaal klaar met Dave van Well

|
|

Laatste update:

Volkszanger Dave van Well haalde vorige week al het bloed onder de nagels van Angela de Jong vandaan en ook steeds meer kijkers van SBS6-realityshow Ik Geloof In Mij ergeren zich aan de zelfverzekerde zanger.

Waar vorig seizoen vooral 'Dutch Engelbert Humperdinck' René le Blanc de show stal, gaat Dave van Well er na twee afleveringen van het nieuwe seizoen al met die 'eer' vandoor. De beste man stond vorig seizoen nog in achtertuinen te zingen en gedraagt zich nu als iemand die zichzelf 'te groot' vindt voor de Ziggo Dome, sneerde Angela de Jong vorige week. Ook kijkers merken op dat Dave nu wel héél erg in Dave gelooft.

Dave en Gio in duet

In de aflevering van gisteren zagen we hoe Dave en Gio hun Ziggo Dome-duet mochten voorbereiden, maar de producer, Veronica Inside-radio-sidekick Niels van Baarlen, vond dat Dave Gio als een soort 'lulletje rozenwater' neerzette door veel te hard te zingen.

Volgende week gaat de bom tussen hen barsten, zo zagen we in de sensationeel juicy preview. Dave noemt de producers van het Ziggo Dome-event "prutserig" en dreigt op te stappen?!

Ik Geloof In Mij gemist? Je kunt de uitzending hier terugkijken.

Lees verder