Idris Elba geeft ein-de-lijk antwoord op de vraag of hij de nieuwe James Bond wordt

Door Redactie
Idris Elba geeft ein-de-lijk antwoord op de vraag of hij de nieuwe James Bond wordt

In de máándenlange media-speculatie over de mogelijke opvolger van Daniel Craig als James Bond, kwam de naam Idris Elba opvallend vaak voorbij. De acteur heeft daar nu eindelijk kort en bondig op gereageerd.

Op de loper voor zijn regie-debuut Yardie liep Idris een journalist van Good Morning Britain tegen het lijf (in de video hierboven op 00:52). Toen de journalist een martini tevoorschijn toverde met de vraag of Idris 'm liever 'shaken or stirred' had, antwoordde hij nonchalant 'stir fried'. De journaliste vroeg toen snel of ze toevallig oog in oog stond met de nieuwe 007, waarop ze een zeer duidelijke 'nee' ontving. De daarop volgende snelle exit van de acteur zou kunnen betekenen dat-ie de Bond-vragen meer dan zat is, óf dat hij afspraken heeft gemaakt om er niets over te zeggen (houd hoop, mensen!).

Gerucht

De geruchten dat Idris Elba de 007-opvolger van Daniel Craig zou zijn, gaan al tijden rond. Zo riep Bond-producer Barbara Broccoli dat 'het tijd werd voor een donkere James Bond'. Eerder deze maand gooide Idris echter nog op Twitter dat we niet allemaal 'de hype' moeten geloven. 

Vertraging

De eerstvolgende martini's worden overigens nog gewoon gesipt door Daniel Craig, die terugkeert als 007 in Bond 25. Grote kans, overigens, dat de film niet meer zoals gepland in november 2019 zal verschijnen. Gisteren werd bekend gemaakt dat de film haar regisseur Danny Boyle is kwijtgeraakt. Boyle heeft het project door 'creatieve verschillen' verlaten.