Huub Stapel

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Huub Stapel
Jinek

Huub Stapel aan tafel bij Jinek: ‘Wat is hij een ouwe zuurpruim geworden’

|
|

Laatste update:

Huub Stapel zit aan tafel bij Jinek. Eigenlijk over één van z'n nieuwste films, maar hij neemt z'n taak als tafelgast. Dat doet hij trouwens wel vaker. Ook vanavond haakt letterlijk óveral op in. Politiek of niet.

Dezelfde flauwe grapjes

In het gesprek over King Charles III “die voor het eerst eindelijk een dag moet werken” schuift hij zijn mening niet onder stoelen of banken. Blijkbaar is Huub niet écht fan van de Britse monarchie want hij blijft maar herhalen dat hij nog nooit een dag heeft gewerkt. Ja, zo weten we het wel, Huub.

Politiek geëngageerd

Ook doet hij een zegje over de chaos op Schiphol. “Ik stel voor dat we het salaris van Benschop met tweederde terugbrengen, naar twee ton. Dat lijkt me ruim voldoende.” Sommige kijkers vinden het tóp dat hij aan tafel zit. “Huub Stapel mag van mij elke week aanschuiven” en “Goed dat Huub de dingen helder ziet en ook benoemt”, klinkt het op Twitter.

Maar er zijn ook genoeg Jinek-kijkers die ‘m behoorlijk irritant vinden. “Jemig, moet die Huub Stapel echt overal z’n zure mening over geven? Het grapje over Charles die nu pas gaat beginnen aan z’n taak is inmiddels wel belegen.”

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.

Lees verder