Humberto Tan, talkshow

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Humberto Tan, talkshow

Humberto Tan heeft lachers op zijn hand met 'Matthijs van Nieuwkerk'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Astrid Joosten, Matthijs van Nieuwkerk, John van den Heuvel en Max Verstappen. Humberto Tan had vanavond een indrukwekkend rijtje gasten aan zijn tafel. Althans, dat leek op het eerste gezicht zo...

Het bleek alleen te gaan om de naamgenoten van deze bekende Nederlanders.

'Wie heb ik aan de lijn? Hallo-hallo?'

Zo'n dubbele naam lijkt 'leuk toeval', maar dat is niet altijd het geval. Vooral 'John van den Heuvel' ondervindt nog weleens de nadelen van zijn bekende naam. "Ik nam eens de telefoon op en hoorde: 'wat jij gisteren over mij verteld hebt, vriend, daar ben ik niet eens'." Deze John probeerde de beller duidelijk te maken dat hij niet de bekende John is, maar dat ging mis. "Ik hoor toch dat jij het bent." Helaas was het tegengeluid aan dovemansoren gericht. "Ik hing uiteindelijk op, maar hij belde weer terug." 

De verkeerde verrast

Gelukkig bleef het daar bij en zitten er ook genoeg voordelen aan, zo weet 'Astrid Joosten'. "Ik had op Schiphol mezelf een ring cadeau gedaan en na een week waren de eerste steentjes eruit." Ze belde de klantenservice, maar die zei dat het weleens acht weken kon duren. "Eigenlijk niet mee eens, maar ik het klachtenformulier ingevuld en ondertekend met 'Astrid Joosten'. Na een uur werd ik gebeld." Ze kreeg direct excuses en zelfs de verrassing van haar leven. "Korte tijd later kwam er een grote Audi langs met een klein tasje met een nieuwe ring, een accessoire met diamanten en een doosje bonbons." Drie keer raden... bedoeld voor Astrid Joosten.

Matthijs draait door 2.0

Ook Max Verstappen (die zelf de insta @maxverstappen claimt) en Matthijs van Nieuwkerk ervaren de voordelen. Zo mocht Matthijs als de echte talkshowhost vanavond de show afsluiten!

Humberto Tan heeft lachers op zijn hand met 'Matthijs van Nieuwkerk'

Kijkers konden dit 'onverwachte' item wel waarderen, zo bleek uit de grappende reacties op Twitter.

Humberto is iedere werkdag om 22.00 uur te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder