Humberto Tan praat vanavond bij DWDD over lage kijkcijfers

Door Redactie
Humberto Tan praat vanavond bij DWDD over lage kijkcijfers

RTL Late Night-host Humberto Tan schuift vanavond aan bij zijn talkshowcollega Matthijs van Nieuwkerk. De kijkcijfers van RTL Late Night blijven dalen en ook de presentator zelf heeft het al geruime tijd zwaar te verduren. Vanavond gaat hij langs bij De Wereld Draait Door om erover te praten.

RTL-werknemers hebben een pittige werkweek achter de rug. Nadat AD-columniste Angela de Jong schreef over de dalende kijkcijfers van de zenders (die volgens haar te danken waren aan een gebrek aan creativiteit) en de makers een "stuitend arrogant clubje" noemde, bleef de kritiek maar toestromen. Je zou bijna vergeten dat de vaste Late Night-prik dinsdag slechts 392.000 kijkers trok en daarmee buiten de Kijkcijfer Top 25 viel. Presentator Humberto is het in ieder geval niet vergeten en schrijft op Instagram dat 'de kritiek soms voelt als een stomp in zijn maag'.

mediaterugblik

Aan Matthijs "zomercoupe" van Nieuwkerk de taak om Humberto vanavond het hemd van het lijf te vragen. Hoe verklaart de presentator de dalende kijkcijfers? Wat is hij van plan eraan te doen? En alsof dat al niet pittig genoeg zal zijn, zijn er ook geruchten dat de kritische AD-columniste Angela de Jong aan zal schuiven. Overigens gaat vanavond niet alle aandacht uit naar Humberto. Hij maakt deel uit van de maandelijkse mediaterugblik van DWDD. Ook Leon de Winter en Frank Evenblij komen langs om over de televisiemomenten van september te praten.

De Wereld Draait Door is vanavond om 19:00 uur te zien op NPO1.