tv-kok hugo kennis 5 uur live

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
tv-kok hugo kennis 5 uur live

Tv-kok Hugo Kennis maakt angstig moment mee tijdens 5 Uur Live

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Tv-kok Hugo Kennis moest vandaag plots de set van het RTL-programma 5 Uur Live verlaten. Terwijl presentatrices Caroline Tensen en Daphne Bunskoek bezig zijn met een interview verslikt Kennis zich namelijk in een rijstkorrel… En dat loopt bijna verkeerd af!

Hugo Kennis bijna gestikt tijdens 5 Uur Live

Hugo Kennis kreeg zojuist de schrik van zijn leven… Hij verslikte zich namelijk live tijdens de uitzending van 5 Uur Live. Vervolgens is te zien hoe de tv-kok snel uit beeld loopt. Hij wordt achter de schermen opgevangen, waarna iemand de heimlichmanoeuvre toepast. Er blijkt (via RTL Nieuws) een rijstkorrel te zijn blijven hangen in zijn keel.

Tv-kok Hugo Kennis verslikt zich in rijstkorrel

In eerste instantie lijkt het alsof Kennis gewoon aan het niezen is. Het blijkt dus echter om iets veel ergers te gaan! Gelukkig komen 5 Uur Live-presentatrices Caroline Tensen en Daphne Bunskoek aan het einde van het programma nog even terug op de situatie. Ze laten weten dat Kennis inmiddels weer in orde is, maar dat het wel even spannend was: “Hugo had iets in zijn keel en er moest een heimlichmanoeuvre worden toegepast backstage. Dus die staat nog een beetje na te shaken, maar het gaat goed.”

Wij slaan de rijst vanavond even over… In plaats daarvan wijzen we je (op eigen risico!) graag op deze recepten uit je favoriete films. Geen zorgen: het gaat om eenvoudige recepten, aangezien niet iedereen zo goed kan koken als Gwyneth Paltrow.

Je kijkt de uitzending van 5 Uur Live hier terug.

Lees verder