Hugh Jackman en Patrick Stewart herenigd na Logan

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hugh Jackman en Patrick Stewart herenigd na Logan

Hugh Jackman en Patrick Stewart herenigd na Logan

|
|

Laatste update:

Het einde van Logan betekent gelukkig niet het einde van de vriendschap tussen Hugh Jackman en Patrick Stewart. Op Twitter deelde de Wolverine-acteur een gezellig onderonsje met zijn voormalige tegenspeler.

Ontroerend

Hugh Jackman en Patrick Stewart waren sinds 2000 samen te zien in de X-Men reeks als respectievelijk Wolverine en Professor Charles Xavier. Dit jaar kwam aan die samenwerking een ontroerend einde met de rauwe superheldenfilm Logan. Na kaskrakers als X-Men, X2 en X-Men: Days of Future Past zette het duo een punt achter hun samenwerking. Maar gelukkig heeft hun vriendschap niet te lijden onder het filmafscheid. Jackman toonde op Twitter dat het tweetal nog steeds dikke maatjes zijn!

Geen geheimen

Misschien is vriendschap nog wel te zacht uitgedrukt voor de band tussen Jackman en Stewart. Op Twitter spreekt de Wolverine-acteur zelfs van een ‘reünie tussen vader en zoon’. Dat het tweetal goed met elkaar op kan schieten, was al langer bekend. Eerder dit jaar bewezen de vrienden in The Graham Norton Show al dat ze geen geheimen voor elkaar hebben!

Lees verder