Urban Legend Movie 1998

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Urban Legend Movie 1998

Horrorhit Urban Legend krijgt een reboot

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

In 1996 verscheen Urban Legend in de bioscopen. In deze horrorfilm wordt een aantal studenten opgejaagd door een sadistische seriemoordenaar. Deze killer laat zich inspireren door de urban legends, ofwel de broodjeaapverhalen, uit de titel. Hoewel deze slasher destijds door de pers werd afgeserveerd als de zoveelste rip-off van Scream, was de film succesvol genoeg om twee vervolgen te genereren. Vijftien jaar na het laatste deel wordt er gewerkt aan een reboot van de serie!

Veelbelovend

Volgens Deadline is de nieuwe versie van Urban Legend helemaal van deze tijd. De horrorfilm richt zich namelijk op stadslegendes die zich in de loop der jaren hebben verspreid via het internet. Momenteel is studio Screen Gems druk bezig met het casten van deze horrorfilm. Er is echter wel al een regisseur aangetrokken: Colin Minihan. Hij tekende eerder voor films met veelbelovende titels als Grave Encounters en It Stains the Sand Red.

Het is nog niet bekend wanneer deze Urban Legend 2.0 in de bioscopen verschijnt, maar gelukkig hebben we het komende jaar nog genoeg horrorfilms om naar uit te kijken!

Lees verder