• HLF8

Hongerige John de Bever eet per ongeluk decorstuk op bij HLF8

John de Bever en Fidan Ekiz bij HLF8

Uit zijn eigen realityserie wisten we dat John de  Bever niet een al te gezond dieet heeft, maar dat hij nu zelfs decorstukken gaat zitten opeten bij HLF8 gaat wel erg ver. Dat gebeurde vanavond tot grote hilariteit van iedereen bij de talkshow.

John de Bever heeft een gezonde eetlust. Dat hebben we wel geleerd van zijn serie De Bevers. De man zal nooit nee zeggen tegen een frikandelletje. En kennelijk zet hij als vast avondritueel nog even de airfryer aan voor het slapen. Tja, waarom ook niet. Die gezonde eetlust ging vanavond even mis toen hij bij HLF8 nietsvermoedend de decoratief bedoelde M&M's soldaat maakte.

M&M's met haarlak

Het is een veelgestelde vraag bij talkshows. Zijn die snacks die op tafel staan nou echt? Bij HLF8 weten we inmiddels het antwoord. Niet helemaal. Het begon ermee dat medegast Fidan Ekiz erg zin had in de oranje M&M's die op tafel stonden, dus John pakte direct het bakje erbij zodat Fidan even lekker een handje kon pakken. Tot grote schrik van presentatrice Leonie ter Braak, die direct roept dat ze die niet mag eten. Ze zijn namelijk ingespoten met haarlak. Waarom zul je zeggen. Nou, dan glimt het leuker op tv.

Alleseter

"Maar hij heeft die hele pot al leeggegeten", giert Fidan het uit. En inderdaad, dat beetje haarlak had John er niet van weerhouden lekker een handje te pakken. "Ik dacht al, wat plakken die dingen!", zegt een onverschrokken John. Intussen gaat iedereen helemaal stuk om het bizarre moment. John kon er ook na afloop om lachen op Twitter.

Kerngezond dieet

Naast de dagelijkse frikandellen, eet John ook standaard elke avond een Magnum. Nadat hij z'n chips en chocolade achter de kiezen heeft natuurlijk. Leonie vraagt hoe hij het dan toch voor elkaar krijgt dat hij zo slank blijft. "Goede stofwisseling denk ik, maar dan omgekeerd."

HLF8 is dagelijks te zien bij SBS6 nét na 19.30 uur.