Donald Trump

Veronica Superguide logo
Donald Trump

Hollywood-sterren tegen Trump: "You're fired!"

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Gisteren kwam er eindelijk duidelijkheid over de Amerikaanse presidentsverkiezingen! De Democratische kandidaat Joe Biden versloeg de controversiële zittend president Donald Trump. Veel Hollywood-sterren zijn uitzinnig, en vieren feest op social media.

President Trump claimde eerder al de overwinning van de presidentsverkiezingen, omdat hij vindt dat er gefraudeerd is (ook al zijn hier eigenlijk geen aanwijzingen voor). Hoewel Joe Biden voor veel Amerikanen niet de gedroomde president is, zijn veel acteurs al lang blij dat de botte hork Trump moet wieberen.

Beyoncé feliciteerde Biden en de nieuwe vice-president Kamala Harris.

Lady Gaga verklaarde zich eerder al een groot voorstander van Biden, en noemde zijn verkiezing “een groot teken van moed en zachtaardigheid.”

Kim Kardashian-West was ook in haar nopjes met de winst van Biden, hoewel haar man Kanye óók verkiesbaar was.

Queer Eye-ster Jonathan van Ness kon een enthousiaste kreet ook niet onderdrukken!

Stephen King was één van de miljoen Amerikanen die reageerde met een welgemeend “You’re fired!”; Trumps eigen motto in het realityprogramma The Apprentice. Niet héél origineel voor een schrijver, maar het is die emotie, hè!

Chris Evans, Captain America himself, had het de laatste jaren vaak aan de stok met president Trump. Hij retweette een filmpje van Kamala Harris én gaf Trump een koekje van eigen deeg.

Zijn Marvel-collega Mark Ruffalo was vooral erg blij dat de Verenigde Staten een nieuwe president hebben.

Sacha Baron Cohen, die recent nog als Borat tegen de president tekeerging, had een vervelende boodschap voor de oud-president. “Ik weet dat ik je een baan heb aangeboden, maar je optreden deze week was treurig en zielig. Ik trek mijn aanbod in.”

Alec Baldwin was de laatste jaren vaak te zien in Saturday Night Live, als Trump-imitator. Z’n baantje raakt hij waarschijnlijk kwijt, maar daar is hij alleen maar blij om!

Trump regelt persconferentie op vuilnisbelt

Hoewel Biden in principe verkozen is, krijgt het verhaal nog een staartje… Donald Trump kondigde aan dat hij naar de rechtbank stapt om de uitslag van de verkiezingen aan te vechten. Zijn team wilde een persconferentie houden in het Four Seasons-hotel in Philadelphia, maar door een fout kwam het Trump-team terecht op de parkeerplaats van het hoveniersbedrijf(!) Four Seasons Total Landscaping.

Rudy Giuliani deed net alsof zijn neus bloedde, en hield gewoon zijn belangrijke persconferentie op een gaar industrieterrein: tussen enerzijds een autosloperij en anderzijds een vervallen seksshop.

Kunnen we na deze bizarre blunder van het campagneteam óóit nog ergens anders om lachen? De tijd is nu aangebroken om onze lachspieren te laten helen.

Lees verder