Anna Nooshin, Nigel Barker en Kim Feenstra in Hollands Next Top Model 2019

Veronica Superguide logo
Anna Nooshin, Nigel Barker en Kim Feenstra in Hollands Next Top Model 2019

Nieuw seizoen Holland’s Next Top Model gooit het roer om

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Volgende maand gaat het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model van start. En dat zal er net iets anders uitzien dan je gewend bent!

Finale

Het nieuwe seizoen van Holland’s Next Top Model heeft als thema ‘Breaking the Rules’ meegekregen. De grootste verandering in dit seizoen is dat de kandidaten in twee verschillende huizen worden ingedeeld, zonder dat zij dit van elkaar weten. Pas met de finale in zicht, zullen zij ontdekken dat er nog meer kapers op de kust zijn. Op Facebook lichtte RTL alvast een tipje van de sluier op van HNTM nieuwe stijl…

Twist

Anna Nooshin, Nigel Barker en Kim Feenstra zullen opnieuw optreden als vaste juryleden, maar ook hier is er een twist. Het trio zal namelijk worden bijgestaan door gastjuryleden als ontwerpster Nikki Plessen, rapper Famke Louise, ontwerper Olaf Hussein en oud-winnares Loiza Lamers. Samen zullen zij uiteindelijk bepalen wie er vandoor gaat met de hoofdprijs: een covershoot voor de ELLE en een contract bij modellenbureau The Movement!

Holland’s Next Top Model 2019 is vanaf maandag 2 september iedere week om 9.30 uur te zien bij Videoland en elke maandagavond om 20.30 uur bij RTL 5.

Lees verder