Hoe zit het nu tussen Big Brother-deelnemers Chiara en Michelangelo?

Vorige week moest Big Brother-deelnemer Michelangelo het programma verlaten, maar nu blijkt dat zijn afscheid best goed voor hem uitkomt. Hij heeft nu namelijk weer alle tijd om Chiara te zien.

Chiara en Michelangelo Big Brother
© RTL Beeldbank/Wesley de Wit

Chiara verliet door privéomstandigheden noodgedwongen het Big Brother-huis, maar toen zij er nog was leek Michelangelo iets voor haar te voelen.

Mogelijk vlindertje

Nu hij niet meer continu onder de loep wordt genomen door alle camera’s in het Big Brother-huis, heeft hij tijd om er in alle rust op zijn gevoelens in te gaan. Tegen de krant Het Belang van Limburg vertelt hij namelijk meer over het mogelijke vlindertje in zijn buik.  “We hebben elkaar al wel teruggezien. We zijn in het huis heel erg naar elkaar toegegroeid. Ik ben heel blij dat zij er was en dat ik met alles bij haar terechtkon.” Hoe het nu verder gaat met de eventuele liefde? Daar wil de oud-deelnemer nog niet te veel over zeggen. "Time will tell." Hij gaat daar nu nog geen definitief antwoord op geven.

Zotte liefde

Oud-deelnemer Ias deed eerder op het Youtube-kanaal No Biggie al een boekje open over de relatie tussen Chiara en Michelangelo. “Mijn visie was dat Michelangelo wel heel zot stond van haar. Misschien Chiara ook wel een beetje van hem, maar niet zo serieus dat ze iets met hem zou willen buiten het huis’’, aldus Ias. Ook vertelt hij dat Michelangelo er niet helemaal voor uit wilde komen toen Chiara nog wel in het huis was. ‘’Toen Chiara weg was, zei hij het wél: ‘Ik mis haar.'”

Benieuwd naar meer Big Brother-nieuws? Klik hier voor de Big Brother-themapagina! Hier is alles rondom het programma te vinden. 

Big Brother is dagelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. De liveshow zie je op zaterdag om 20.00 uur op de zender. Tussendoor kijk je 24/7 live via Videoland