• BN'ers

Hoe gaat het nu met Marc van der Linden?

Door Robin Heerkens
Marc van der Linden

Hoe is het nu met Marc van der Linden? De royaltyverslaggever belandde met een herseninfarct in het ziekenhuis en moet zich de komende tijd richten op zijn revalidatie.

Marc weet ook: zo'n revalidatieperiode is vrij ingrijpend. "Dit gaat nog wel even duren", zegt het 53-jarige oud-RTL Boulevard-icoon tegen De Telegraaf. Hij ligt al sinds vorige week maandag in het ziekenhuis.

'Uitslagen niet al te slecht'

De uitslagen die Marc na onderzoeken kreeg waren "niet al te slecht", maar hij voelt zich niet goed. "Ik heb een behoorlijke opdonder gekregen en ben hier nog wel even zoet mee. Ik moet straks revalideren om weer te kunnen lopen. Ook krijg ik logopedie. Want, zoals je hoort, praat ik anders dan voorheen. Toch waren er geen echte uitvalverschijnselen, ik mag geloof ik niet mopperen."

Ruzie met Yvonne Coldeweijer

De royaltyverslaggever baalt er wel van dat juice-bekendheid Yvonne Coldeweijer haar 'spionnen' via Instagram vroeg om meer informatie over Marc. Dat gaat volgens hem "een grens" over. "Het ziekenhuispersoneel is zo ontzettend lief voor me. Op een bord tegenover mijn bed schreef een van hen heel opbeurend ’het komt goed’. Daar houd ik me maar aan vast. Ze zeiden ook dat ik niet bang hoef te zijn dat medische geheimen op straat komen. Daar is iedereen veel te professioneel voor, dus dat probeer ik maar van me af te zetten. Maar een smerige streek is het wel."

Bron: ANP/Veronica Superguide