• Boer zoekt Vrouw

Hoe gaat het nu met Jouke en Karlijn uit Boer zoekt Vrouw?

Door Robin Heerkens
Jouke en Karlijn Boer zoekt Vrouw

Jouke en Karlijn waren een Boer zoekt Vrouw-match made in koeienheaven, maar hoe gaat het nu met ze? En vormen de twee nog steeds een koppeltje?

De Friese koeienboer en zijn Brabantse bae vonden elkaar helemaal in het laatste Boer zoekt Vrouw-seizoen. Omdat de opnames er al helemaal opzaten toen de ontknoping nog op tv moest komen, mochten Jouke en Karlijn uiteraard niet samen gezien worden. En dus... ging Karlijn in vermomming naar Friesland, legde ze een tijd terug uit aan het AD. Zodra Witmarsum - waar het liefdesnestje ligt - in beeld kwam, moest de kandidate op de rem trappen. "Dan deed ik mijn pruik en bril op, verstopte ik de auto en rende ik naar binnen. Mensen mochten niet in de gaten hebben dat ik bij Jouke was. We moesten heel voorzichtig zijn."

Karlijn en Jouke vieren de liefde - in het openbaar

Terwijl Karlijn helemaal undercover en sneaky te werk moest gaan, ontkwam Jouke ook niet aan ingrijpen. Hij bakende zijn boerderij af met omheiningen om paparrazi tegen te gaan. "We leefden in een klein wereldje”, gaf Jouke toe, maar elk nadeel heb zijn voordeel. Karlijn: "We leerden elkaar daardoor wel goed kennen." 

Zijn Jouke en Karlijn nog steeds samen?

Die periode wierp zijn vruchten af want... Karlijn en Jouke zijn nog steeds samen hoor! Althans: dat lijkt 99% zeker. Zo verscheen Karlijn een dikke maand geleden nog op Joukes Insta. De twee gingen op liefdesvakantie naar Kroatië. En zo te zien zaten ze daar volop te genieten samen.

Karlijn en Jouke met Yvon op tv

Nog een reden om zeker te weten dat Jouke en Karlijn nog samen zijn? Nou, ze komen samen op tv bij hun matchmaker Yvon Jaspers. Zo zitten hun opnames voor Onze Boerderij in Europa erop en verschijnen de twee komende zaterdag samen in Yvons eigen boerderijprogramma Onze Boerderij: en nu zelf. En dat doe je niet als je ondertussen uit elkaar bent!

Onze boerderij: en nu zelf is elke zaterdag rond 19.05 uur te zien op NPO 1. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast-apps.