Hitserie The 100 krijgt een 5e seizoen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Hitserie The 100 krijgt een 5e seizoen

Hitserie The 100 krijgt een 5e seizoen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Is The 100 één van jouw lievelingsseries? Dan hebben we goed nieuws. De Amerikaanse televisiezender CW heeft gisteravond namelijk een vijfde seizoen aangekondigd van de serie.

Deal

Dat is goed nieuws voor Netflix-kijkers, want hoewel we in Nederland niet kunnen zappen naar CW, zorgt een deal tussen Netflix en de zender ervoor dat fans hun series vrijwel gelijktijdig met Amerika kunnen kijken. 

Fingers crossed

Momenteel zijn wekelijks nieuwe afleveringen van het vierde seizoen te zien op Netflix. Of de vijfde reeks, die besteld is voor het televisieseizoen 2017-2018, ook op deze manier voor Nederland beschikbaar wordt, is nog wel even afwachten. Het hangt er vanaf of de deal tussen Netflix en CW van kracht blijft het komende jaar.

Toekomst-troubles

The 100 gaat over een groep mensen die terug naar de aarde worden gestuurd, jaren nadat de aarde onbewoonbaar werd verklaard. Het leven speelt zich nu af in een ruimteschip en omdat de ruimte daar beperkt is, worden misdrijven niet geaccepteerd. Volwassenen die de fout in gaan krijgen daarom de doodstraf, maar voor minderjarigen geldt een alternatieve bestraffing, zoals bijvoorbeeld bij wijze van een experiment terug naar de aarde worden gestuurd, om te onderzoeken of het inmiddels weer mogelijk is om daar het leven op te pakken.
Volg je The 100 nog niet? Dan mis je echt wat. Bekijk de trailer van het eerste seizoen in onderstaande video:

Lees verder