Hilariteit om finale K2 Zoekt K3: ‘Vals als een kat!’

K2 Zoekt K3

De finale van K2 Zoekt K3 was zaterdagavond een hele belevenis! Kijkers lachten om het beeldscherm waarop zangeres Marthe te zien was, maar nadat Julia de show gewonnen had viel er nóg iets op. Het slotoptreden was… niet helemáál zuiver!

Sterker nog: het nieuwe nummer van K3, Waterval, klonk volgens veel kijkers ronduit vals! Kersverse winnares Julia had haar stem niet helemaal meer onder controle. Eigenlijk best logisch na zo’n lang programma en de stress die erbij hoort, maar fans van de andere kandidaten hakten flink op Julia in!

Online leken het vooral Vlamingen te zijn die vonden dat de Belgische Amy eigenlijk had moeten winnen. Zelfs als miljoenen Nederlandse kinderen op K3 staan te dansen hebben onze zuiderburen nog een soort minderwaardigheidscomplex!

De neutrale kijker begreep natuurlijk best dat Julia even een dipje had na alle stress. De Brabantse is nog maar negentien jaar oud, en voor K3 hoef je ook niet echt de nieuwe Maria Callas te zijn.

Julia wint K2 Zoekt K3

De nieuwe ‘K’ bedankte via Instagram alle K3-fans. “Dankjewel allemaal, om zo massaal op mij te stemmen. Ik hoop dat ik jullie allemaal trots ga maken. Ik heb superveel zin om met jullie aan de slag te gaan en ik ga keihard m’n best doen!”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.