Linda Blair, The Exorcist

Veronica Superguide logo
Linda Blair, The Exorcist

Hij komt echt: The Exorcist krijgt een sequel!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Er gingen al wat geruchten, maar de crucifixen kunnen nu echt uit de kast: de originele The Exorcist-film uit 1973 krijgt een sequel!

Het lijkt erop dat geruchten over een reboot naar het land der fabelen mogen. Volgens The Observer gaat het om een volwaardige sequel op misschien wel de meest iconische horrorfilm aller tijden. En de mensen die 'm gaan maken, zijn niet de minsten!

Halloween en Blumhouse

David Gordon Green zou de nieuwe Exorcist-film gaan regisseren. Hij is ook de regisseur van het nieuwe Halloween-drieluik, waarvan de eerste al best wel goed ontvangen werd. De tweede lijkt zo goed als af dus mogelijk plakt David deze sequel er even tussen, voordat hij aan de slag gaat met de derde en laatste Halloween-film. Ook horrormeester Jason Blum van Blumhouse heeft als producer een vinger in de pap bij de nieuwe Exorcist.

En de sequels dan?

Het is niet bekend wat de franchise nu met die andere sequels gaat doen. Er kwamen namelijk al eens twee vervolgen uit plus twee prequels. Of de film de voorgaande delen gaat negeren, net als Halloween deels deed, weten we nog niet; Regan heeft over de plotdetails heen gekotst. Nee, alle demonische gekheid op een stokje: er zijn simpelweg nog geen details bekendgemaakt! 

The Exorcist-sequel heeft helaas nog geen releasedate!

Lees verder