Robert de Niro The Irishman Trailer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Robert de Niro The Irishman Trailer

Hier is de eerste trailer voor Martin Scorsese’s misdaadepos The Irishman

|
|

Laatste update:

Hadden we vanochtend nog het goede nieuws dat Martin Scorsese een film gaat maken met zijn beide BFF's Robert De Niro en Leonardo DiCaprio, nu hebben we tot onze aangename verrassing ook de trailer voor zijn nieuwe film The Irishman. Voor dit gangsterepos wist de beroemde regisseur een indrukwekkend stelletje zware jongens bij elkaar te krijgen: Robert de Niro, Al Pacino, Joe Pesci én Harvey Keitel. Die laatste zien we in deze trailer nog niet, maar dat mag de pret niet drukken.

Wereldpremière op 27 september in New York

De wereldpremière van The Irishman vindt op 27 september plaats op het Filmfestival van New York. Vervolgens zal de film ergens eind dit jaar of begin volgend jaar op Netflix uitkomen. En als je nou denkt “Uh-oh, een Netflix-film, het is toch niet weer een prul dat voor een habbekrats bij een andere studio is weggekocht?”, dan kunnen we je geruststellen: The Irishman is door Netflix zelf geproduceerd, en kosten noch moeite zijn gespaard om hier een prestigeproject van te maken. De streamingdienst heeft zelfs bakken met geld betaald om al deze grote namen bij elkaar te krijgen en om Scorsese volledig te laten doen wat hij wil.

Biopic over huurmoordenaar Frank Sheeran

The Irishman is de verfilming van de biografie I Heard you Paint Houses, die het verhaal vertelt van huurmoordenaar Frank Sheeran. Deze zou vooral wat vuile klusjes hebben uitgevoerd voor vakbondsleider Jimmy Hoffa. Die laatste wordt gespeeld door Al Pacino, terwijl De Niro de titelrol voor zijn rekening neemt. Zodra we een Nederlandse releasedatum hebben laten we het je weten!

Lees verder