Bibi Breijman in Het Perfecte Plaatje

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Bibi Breijman in Het Perfecte Plaatje

Bibi staat doodsangsten uit in Het Perfecte Plaatje

|
|

Laatste update:

De heerlijk ongemakkelijke naaktshoot was tot nu toe het hoogtepunt van dit Het Perfecte Plaatje-seizoen, maar na de militaire missie van gisteren niet meer. De kandidaten mochten mee tijdens een keiharde militaire oefening en dat was vooral voor Bibi Breijman even schrikken.

"Ik heb echt een pilletje nodig", zei ze toen de kandidaten te horen kregen dat ze met een eenheid van de luchtmobiele brigade van de koninklijke landmacht op pad mochten. "Om te kalmeren. Ik vind dit gewoon echt heel eng." Hoe is dit ooit goedgekomen, vraag je je af? Nou, wonder boven wonder won Bibi de aflevering!

Oorlog!

Eerst even terug naar de oefening zelf. Die vond plaats in een zogenoemd trainingsdorp in Nederland. Er was ook een acteur die zich als terrorist verschanste in een of ander huisje. Levensecht dus. De kandidaten mochten mee met de militairen. Ze gebruikten echte wapens, maar schoten niet met scherp. Toch konden deze 'blanks' je alsnog verwonden - oppassen dus. Bibi schreeuwde moord en brand.

Schieten, schieten en nog eens schieten

We hoorden dus niet alleen het geschiet van de camera's, maar dus ook van de militairen, die het huisje uiteindelijk wisten binnen te dringen. Daar ging nog wel een keiharde knal aan vooraf en toen hield Bibi het echt niet meer. Toch zette ze door en schoot ze uiteindelijk de winnende foto. Ze kreeg een 10 (!) voor haar perfecte plaatje van de terrorist die op zijn knieën zit met de handen omhoog. Chapeau!

Wie doen er nog mee? 

Uiteindelijk zette Bibi ook tijdens de fashion-shoot een prima score neer. Hiermee won ze de aflevering. Publiekslieveling Stefano Keizers scoorde ook goed genoeg om te blijven, net als acteur Soy Kroon, presentator Bert van Leeuwen en HHB-ster Janny van der Heijden. Victoria Koblenko mag haar camera weer inleveren: ze moest vertrekken nadat ze het laagste gemiddelde scoorde...

Het Perfecte Plaatje is elke dinsdag om 20:30 uur te zien op RTL 4.

Lees verder