Glennis Grace

Veronica Superguide logo
Glennis Grace
BN'ers

Het is officieel: OM dagvaardt Glennis Grace

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Eline Elsinga

Glennis Grace is definitief gedagvaard door het OM en moet op 26 oktober verschijnen voor de rechter. Ze werd opgepakt na het geweldsincident in een supermarkt in Amsterdam.

 

Zeven verdachten

De officier van justitie heeft besloten zeven verdachten te dagvaarden wegens openlijke geweldpleging en mishandeling. Twee daarvan zijn minderjarig en zullen een dag later voor de kinderrechter moeten komen.

 

Wat betekent dit voor Ladies of Soul?

De rechtszaak is een maand na de geplande concerten van Ladies of Soul op 23 en 24 september. Glennis is door Berget Lewis, Candy Dulfer en Edsilia Rombley nog niet uit de groep gegooid. Volgens Weekend is de kans bijzonder klein dat ze zich bij de ladies aansluit op het podium. 

 

‘We hopen dat ze er bij is’

De overige ladies laten nog niet al te veel los. Via Instagram bracht de groep een tijdje geleden een statement naar buiten. Ze hopen dat Glennis de concerten bij kan wonen. Glennis is vanaf dag één gewaardeerd lid van Ladies of Soul en we hopen dat ze er tegen die tijd bij is."

Spijt

Glennis heeft meerdere keren laten weten dat het haar enorm spijt. Zo deelde ze tijdens haar eerste optreden na de aanhouding een boodschap. En gaf ze toe in een video van RTL Boulevard dat ze heel graag de tijd terug wil draaien.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder