Victor in Het Huis Anubis

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Victor in Het Huis Anubis

OMG: Het Huis Anubis-Victor komt met hilarische video!

|
|

Laatste update:

Alle millennials opgelet! Het mag misschien al jaren geleden zijn dat we voor het laatst van Victor, ons favoriete karakter uit Het Huis Anubis, hebben gehoord, maar hij is zijn imposante rol zeker nog niet vergeten. 

Wij zeggen alleen maar "Het is tien uur. We weten allemaal wat dat betekent.... binnen vijf minuten in de kamers dan wil ik een speld kunnen horen vallen" en grote kans dat je dan direct weer flashbacks krijgt uit je tienerjaren. Nou, voor zo'n moment heeft Victor (of moeten we zeggen: acteur Walter Crommelin) ook even gezorgd.

Uurtje eerder naar bed

Hij maakt ons namelijk op Instagram even duidelijk dat die klok een uurtje is teruggezet, doelend op de geldende avondklok. "Het is negen uur en we weten allemaal wat dat betekent", zegt hij met een veelzeggende blik. Bekijk hieronder snel de nostalgische video! 

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

Victor heeft gesproken

De video op de Instagram van de inmiddels 72-jarige acteur is binnen no time al meer dan 100.000 keer bekeken en de reacties liegen er niet om. "Victor heeft gesproken. De rust kan nu wederkeren in ons kleine kikkerland", aldus een volger. Ook Iris Hesseling die jarenlang de rol van Amber speelde, vind het geniaal. "Hahaha goud. Dit moest absoluut gebeuren." 

Trip down memory lane

Wie na het zien van deze beelden nu een trip down memory lane wil maken, moet maar snel overschakelen naar Videoland. Die streamingdienst heeft namelijk niet alleen de rechten van onze favoriete jeugdserie van vroeger, maar verblijdde ons begin dit jaar ook met alle films... en als we 'alle' zeggen, bedoelen we dat ook letterlijk!

Het Huis Anubis is te zien via Videoland. 

Lees verder