Victor in Het Huis Anubis

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Victor in Het Huis Anubis

Hoe leuk! Alle Huis Anubis-films komen naar Videoland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

"Één mysterie, Duizend vragen, Dit is het huis, Anubis."  Stond jij begin augustus op de bank te springen toen Videoland eindelijk alle afleveringen van je favoriete jeugdserie online zetten? Blijf dan nog maar even staan, want er is nu nog meer goed nieuws.

Videoland komt namelijk op 3 januari ook met alle Anubis-films. En met alle, bedoelen we ook echt alle! 

Jeugdherinneringen opgehaald

Wij zeggen "Sibuna" en grote kans dat je dan direct aan je favoriete jeugdserie van vroeger moet denken. Ruim drie jaar lang (2006-2009) stonden onze tienerleventjes volledig in het teken van De Geheime Club van de Oude Wilg, de Graal, de mysterieuze kelder en allerlei Egyptische shit. Voeg personages als amateurdetectives Nienke, Fabian, Appie en Amber én uiteraard de doodenge conciërge Victor Emanuel Rodenmaar toe en we zijn weer even helemaal terug in onze jeugdjaren.

Magische avonturen

Mocht je na de release van de serie eerder dit jaar er weer als vanouds helemaal inzitten dan komt Videoland als geroepen. De streamingdienst zet namelijk begin 2021 zowel de bioscoopfilms Anubis en het Pad der Zeven Zonden, Anubis en de Wraak van Argus als Het Huis Anubis en de Terugkeer van Sibuna online. Daar komen we de rest van de lockdown dus wel mee door! 

De Spin-off van Huis Anubis

Ben je iets jonger en word je enthousiaster wanneer je namen als Pim, Sterre, Anastacia, Marcel en Raphael hoort? Dan moet je vooral nog even op blijven letten, want heus niet dat Videoland jullie allemaal vergeet. Naast de zojuist genoemde films voegt de streamingdienst op diezelfde datum ook gewoon de film Het Huis Anubis: De Vijf en de Toorn van Balor toe. Geen paniek dus! 

De Huis Anubis-films verschijnen op 3 januari 2021.

Lees verder