Het einde van John Wick is nog lang niet in zicht!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Het einde van John Wick is nog lang niet in zicht!

Het einde van John Wick is nog lang niet in zicht!

|
|

Laatste update:

Goed nieuws voor actiefans! Als het aan de regisseur van John Wick ligt, is Keanu Reeves nog láng niet klaar met schieten/trappen/beuken/rammen/steken. Zo lang jullie blijven kijken, blijven zij lekker John Wick-films maken.

Regisseur Chad Stahelski is voorlopig niet van plan om te stoppen met films over de koelbloedige huurmoordenaar John Wick!

Volgens Stahelski hebben Keanu Reeves en hij zó veel lol tijdens het schieten van John Wick-films, dat de plannen voor een vierde film al gemaakt worden. ‘Er staat geen rem op. We bedenken zelf het filmuniversum, en de studio staat helemaal achter onze creatieve keuzes.’

‘Als het publiek blijft komen, dan blijven we John Wicks maken. Keanu en ik hebben ontzettend veel ideeën; ik zou dit de rest van mijn carrière kunnen doen.’

John Wick Cinematic Universe

Fans van de knalharde actiefilms weten dus wat ze te doen staat: naar de bios blijven gaan! De eerste John Wick was een verrassende actiehit, en bracht bijna 90 miljoen dollar op, tegen een budget van 20 miljoen. De opvolger, John Wick: Chapter 2, kreeg een hoger budget, en werd een nog groter succes!

Zo blijkt maar dat er nog altijd behoefte is aan goed gemaakte actiefilms. David Leitch, die de eerste John Wick mederegisseerde, maakte vorig jaar Atomic Blonde met Charlize Theron: de mogelijkheid tot een spetterende crossover met John Wick staat wagenwijd open.

Voor het zover is, verschijnt in mei eerst nog John Wick 3: Parabellum. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan een televisieserie over het schimmige The Continental-hotel, waar de huurmoordenaars stoom afblazen.

Lees verder