John Wick herinnert ons er aan dat hij onderweg is

Veronica Superguide logo
John Wick herinnert ons er aan dat hij onderweg is

John Wick herinnert ons er aan dat hij onderweg is

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Nog maar een (klein) jaartje slapen en dan schiet John Wick opnieuw met scherp! Wat de voormalige huurmoordenaar betreft, kan het aftellen beginnen!

Humeurig

Het derde deel John Wick verschijnt 17 mei 2019 in de Amerikaanse bioscopen. Dat is over exact één jaar! Nou ja, dat was het gisteren. Toen verscheen dan ook een motion-poster op de Twitter-pagina van de actiekraker. Daarin belooft de humeurige hondenliefhebber dat we over exact één jaar oog in oog staan met de titelheld. Weer of geen weer!

Dekmantel

De nieuwe John Wick-film heeft als ondertitel Parabellum meegekregen. Dat is niet alleen een speciaal kaliber munitie, maar betekent in het Latijn ook zoveel als ‘bereid je voor op oorlog’. We hadden niet anders verwacht! In het derde deel wordt John namelijk verbannen uit het Continental Hotel, dat als dekmantel dient voor een internationale organisatie voor huurmoordenaars. En met een prijs van 14 miljoen dollar op zijn hoofd moet de titelheld opnieuw oppassen dat hij niet aan de verkeerde kant van de loop belandt!

De Nederlandse fans hoeven trouwens nog minder nachtjes te slapen voordat de hel losbreekt: bij ons draait John Wick Parabellum al op 16 mei in de bioscopen!

Lees verder