Herleef de ‘80s met eerste trailer Karate Kid-sequel Cobra Kai

Door Redactie
Herleef de ‘80s met eerste trailer Karate Kid-sequel Cobra Kai

Klaar voor een driedubbele dosis nostalgie? YouTube heeft de eerste volledige trailer onthult voor Karate Kid-sequelserie Cobra Kai.

30 jaar later...

Lang nadat Daniel-san Johnny voor de tweede keer heeft afgemat op het All Valley Karate Toernooi, zijn de twee volwassen geworden en leiden ze hun eigen levens. Het gaat Daniel voor de wind: het huisje, boompje, beestje-lijstje heeft-ie afgevinkt én hij runt een succesvolle autodealer.

Met Johnny gaat het beduidend minder en hij verlangt terug naar de tijden waarin hij schitterde als karate-ster. Nadat hij Mr. Miyagi-style een tiener redt uit de klauwen van een paar pestkoppen, besluit Daniel-sans gekrenkte rivaal de Cobra Kai-dojo weer te openen. Tot ongenoegen van The Karate Kid natuurlijk, waardoor er als vanouds weer een lekkere vete ontstaat.

Cobra Kai

Naast Ralph Macchio en William Zabka is Tanner Buchanen te zien als karate legende in spe Robby Keene. Buchanen brak door met zijn rolletje in Designated Survivor. Cobra Kai is een van de eerste YouTube Red-series en zal volledig te streamen zijn op deze nieuwe On Demand-service.