Henk Krol

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Henk Krol
BN'ers

Henk Krol: Niet bang voor de dood, wél voor katten

|
|

Laatste update:

Gay-icoon, politicus én tv-persoonlijkheid: Henk Krol deed het allemaal. Zijn avontuur met een bed en breakfast liep nogal luguber af, maar inmiddels zit Henk weer in wat rustiger vaarwater. In Veronica Superguide vertelt Krol dat hij de dood niet meer vreest, maar wél zijn echte grote angst.

In Veronica Superguide vertelt Henk hoe hij zijn laatste dag zou besteden, én dat hij niet echt bang is om te overlijden. ‘Ik was heel bang voor de dood toen ik jonger was. Na een enorm vervelende operatie heb ik enorm veel pijn gehad, en ben ik er achter gekomen dat de dood ook een bevrijding kan zijn. Sindsdien ben ik er niet meer bang voor, dus ik zou de laatste dag op aarde alleen maar dingen doen die ik leuk vind.’

Poesje mauw, ga maar gauw

De angst voor de dood heeft Henk overwonnen, maar ieder mens heeft toch wel één achilleshiel? Jazeker, en de zwakke plek van Krol ligt niet heel erg voor de hand. De deelnemer aan Celebrity Apprentice is namelijk bang voor… katten! En dan niet van die grote, maar de gezellige huiskat.

De vader van Henk Krol was financieel directeur van de Beekse Bergen. ‘Die leeuwen was ik dus wel gewend, maar een gewone kat vind ik toch iets engs hebben.’

Celebrity Apprentice

Henk Krol is momenteel verwikkeld in Celebrity Apprentice op Videoland. Samen met zijn teamgenoten Michella Kox, rapper Sjaak en Justine Marcella wil hij bewijzen dat hij een betere ondernemer is dan Bizzey, Maxim Hartman, Anouk Hoogendijk én Jessie Maya. Daarvoor zoeken de kandidaten de goedkeuring van zakenman Michel Perridon; die zich recent wel héél onbeschoft gedroeg bij Jinek.

Elke vrijdag verschijnt er een nieuwe aflevering van Celebrity Apprentice op Videoland.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we Dirty Lines, Tokyo Vice en Single Drunk Female. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Deze week in Veronica Superguide

Columnist Rob Goossens zet vraagtekens bij de beslissing van Johnny de Mol om tóch door te gaan met de presentatie van HLF8. De gasten in de show werken vooral bij Talpa, en dat is tóch een beetje pijnlijk… Erik Mouthaan vertelt vanuit New York dat Nederland steeds meer de kant van Amerika opgaat.

Twan Huys is binnenkort terug met een nieuw seizoen College Tour. De interviewer vertelt dat hij zijn buik vol heeft van een dagelijkse talkshow. Edsilia Rombley vindt dat mensen elkaar best wat vaker een complimentje mogen geven.

Daarnaast hebben we een interview met Kaley Cuoco over The Flight Attendant, blikken we terug op het tragische nieuws over Bruce Willis én spraken we met Maggie Smith over Downton Abbey: A New Beginning.

De nieuwe Veronica Superguide ligt vanaf vandaag in de winkel

Lees verder