Helen Hunt en Paul Reiser willen Mad About You-reünie

Veronica Superguide logo
Helen Hunt en Paul Reiser willen Mad About You-reünie

Helen Hunt en Paul Reiser willen Mad About You-reünie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Een reünie van de comedy-hit Mad About You is nog ver weg. Helen Hunt heeft aangegeven dat zij en Paul Reiser best weer in de rollen van Jamie en Paul Buchman willen kruipen.

Vorig jaar werd bekend dat er een reboot van Mad About You in de steigers staat. Helen Hunt, de actrice die met Paul Reiser de hoofdrol speelde in de populaire comedy, bevestigt dat er over gepraat wordt!

Ja, mits...

Helen Hunt vertelde tegen Yahoo dat er inderdaad over een reünie gesproken is. Zowel zij als collega Paul Reiser staan open voor het idee. Volgens Hunt is een nieuwe serie Mad About You zeker mogelijk. Hunt en Reiser willen alleen 100% zeker zijn dat een vervolg geen afbreuk doet aan het origineel.

Hunt won voor de rol van Jamie Buchman vier Emmy’s. Hunt en Reiser verdienden in het laatste seizoen van Mad About You 1 miljoen dollar per aflevering.

U-bocht

Vooral Reiser zei in het verleden mordicus tegen een nieuwe Mad About You te zijn. De slotaflevering was volgens hem juist erg definitief om een reboot of reünie te voorkomen! Veel series stoppen behoorlijk dubbelzinnig, om de mogelijkheid op een doorstart open te houden (of omdat ze gewoon niet weten of er een seizoen achteraan komt). Bij Mad About You leek dit niet het geval.

De populaire comedy eindigde in 1999, met de laatste aflevering The Final Frontier. Mabel, de dochter van Paul en Jamie kijkt 22 jaar vooruit (of achteruit, het is maar hoe je het bekijkt). Mabel vertelt dat ze geworden is wie ze is door haar ‘neurotische’ ouders. Jamie en Paul trouwen, nadat hun eerste huwelijk niet geldig bleek, scheiden én trouwen nog een keer. Volgens Mabel leven haar ouders daarna nog lang en gelukkig.

Een reünie van Mad About You lijkt dus nog ver weg, maar de hoofdrolspelers zijn in elk geval bereid om mee te werken. Da’s een mooie eerste stap!

Lees verder