Riverdale

Veronica Superguide logo
Riverdale

Woah! Heftige dingen in nieuwe trailer Riverdale seizoen 4

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het vierde seizoen van Riverdale komt er weer aan en Netflix heeft de nieuwe trailer online gezet. Kort samengevat: shit is going down!

Waar the F is Jughead? 

De trailer begint met een zoektocht naar Jughead en we zien zelfs beelden van een crime scene. Moeten we ons zorgen maken? Roberto Aguirre-Sacasa, de ‘baas’ van Riverdale zegt in een interview met TVLine van wel. “Je moet je heel veel zorgen maken. Heel veel.” Dat voorspelt niets goeds. Verder zit Betty weer vol met geheimen en staat Veronica weer in de spotlights: “I’m no stranger to scandal.” Goh, je meent het! Bekijk hieronder de trailer. 

Friends forever!

Maar hoe eindigde het vorige seizoen ook alweer? Na al het drama met the Farm, the Gargoyle King en Betty haar vader zien we de 4 vrienden zitten bij Pops. Wanneer ze beloven om in hun laatste schooljaar moorden en mysteries te ontwijken, zien we een flash forward: Archie, Betty en Veronica onder het bloed en Jughead nergens te bekennen. Maar ze zouden Juggie nooit iets aan doen. Toch? 

Wanneer te zien

Het hele nieuwe seizoen staat in Amerika op 9 oktober op Netflix, maar in Nederland een dagje later. Gelukkig hebben de acteurs naast de serie ook nog een eigen leven die we tot dan kunnen volgen. Bekijk hier de real-life liefjes van de Riverdale-acteurs maar eens. 

Lees verder